Donaties:

 

Uiteraard zijn donaties altijd welkom, zelfs kleine bedragen dragen bij tot de verzorging van de dieren, maar U kan de Vzw helpen met veel meer dan enkel financiële donaties.

Zo moeten onze diertjes ook dagelijks hun maaltijd krijgen ,net zoals wij. Daardoor is voeding het belangrijkste wat wij zoal nodig hebben. Fretten en kattenbrokken worden meeste verbruikt, op de 2 de plaats knaagdierkorrel.

Wat we zeker nog kunnen gebruiken zijn fleece dekentjes, hangmatjes, drinkflesjes, zagemeel, hooi, stro, reiniginsmiddelen, dethol, chinchillazand, kattebakvulling van papierpellets,..enz…

 

Steunend Lid worden :

 

Je kan ook helpen door lid te worden van onze vereniging. U kan al lid worden vanaf €20 per jaar, in ruil hiervoor ontvangt u dan een mooie lidkaart en U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van alles wat met de vzw te maken heeft.

 

Meter of Peter van de dieren worden :

 

Onze diertjes zouden heel blij zijn met een meter en/of een peter die hen steunt in hun verdere verzorging.
Dit kan reeds vanaf €5 per dier per maand, u kan dan het diertje na afspraak ook een bezoekje brengen of zelfs de verzorging een keertje over nemen als u dat zou zien zitten. Dat brengt ons dan ook bij het volgende puntje.

 

Helpende handen maken het werk licht :

 

Bent u iemand die graag ook eens de handen uit de mouwen steekt en ziet u enkele uurtjes bij de dieren wel zitten?
Bent u niet in de mogelijkheid om thuis dieren te houden maar bent u wel verzot van die kleine lieverdjes?
Wil u gewoon uw steentje bijdragen in de verzorging van de vele gedumpte dieren?
U kan na afspraak ook komen helpen bij de dagdagelijkse verzorging van de dieren. Ook hier geld dat u enkel dat doet waar u zich goed bij voelt. Er zal altijd iemand van ons in de buurt zijn voor vragen of hulp.
Jaarlijks zoeken wij ook vrijwilligers om te helpen bij de vaccinatie van de konijntjes, deze dienen dan 1 voor 1 gevangen te worden om hun vaccin te krijgen en mogen daarna terug rustig rondhuppelen.

Bent u iemand die ook niet bang is van de iets of wat stoutere/speelse dieren, dan kan u mss zelfs helpen bij de verzorging van onze fretjes.

Er is vanalles wat, van de verblijfjes uitkuisen , eten en water verversen tot uiteraard de leukere knuffelmomentjes , dit echter enkel met de dieren die dit zelf zien zitten.

Ook mensen die graag een kijkje komen nemen en eventueel wat meer uitleg willen,kunnen ook bij ons terecht. Ook hier vragen wij om uitsluitend via afspraak lang te komen.
Niet enkel om te vermijden dat u voor een gesloten deur staat maar ook omdat wij een hele drukke agenda hebben en bovendien ook nog zelf moeten gaan werken.
Als u op eender welke manier wil helpen kan u ons contactformulier invullen en bij “Message” vermelden wat u juist wil doen.

Gelieve duidelijk te vermelden voor welk van onderstaande puntjes u informatie wilt.

  • Kom jij ons graag een een handje toesteken bij de verzorging/vertroeteling van de diertjes.
  • Zou je graag peter of meter worden van 1 of meerdere diertjes.
  • Zou je graag steunend lid worden
  • Bent u een eventuele sponsor.

[powr-contact-form id=d01abdf6_1512255856582]

download (2)