Een dier adopteren?

Heeft u een speciale band met een van onze dieren?
Wilt u graag een van onze dieren adopteren?

Let op! Ben je écht klaar voor een huisdier?
Een huisdier heeft aandacht nodig en een goede verzorging. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. Welke noden je dier heeft, hangt af van het type huisdier. En hoe leuk het ook is om een puppy of een kitten in huis te halen.. vergeet niet dat Max of Minoes ook groot worden.

Met dit in het achterhoofd staan wij uiteraard altijd open om onze dieren af te staan ter adoptie. De volledige lijst van de dieren die wij momenteel ter adoptie aanbieden kan u hier vinden.

Adoptieformulier

Bij interesse kan u ons contacteren via het onderstaand contactformulier!
Van zodra wij deze ontvangen hebben nemen wij contact op om verdere overeenkomsten af te spreken wat de adoptie betreft!

We vragen wel dat u bij een bezoek volgende regels in acht neemt voor zowel uw, onze als voor de veiligheid van onze diertjes. Draag een mondmasker en raak zo weinig mogelijk aan. Hou het rustig, dit vooral als u kinderen meebrengt, spreek op voorhand duidelijk af dat kalmte van belang is voor het welzijn van de dieren. Bij roepen of op kooien en deuren slaan zullen wij u vragen om terug buiten te gaan. Wij danken u alvast voor uw begrip.


Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Postadres

Adoptie
De volledige lijst van de dieren die wij momenteel ter adoptie aanbieden kan u hier vinden.